VAD VÅRA KUNDER SÄGER

Omdömen om våra program & kurser

“Det här är det bästa jag har varit med om. Hade jag inte upplevt dessa dagar så hade jag inte trott att det var möjligt."
Prof. Ulf Lekholm
Klinikchef inom Tandvården i Göteborg
“Under de 20 år som jag har haft förmånen att delta i olika utbildningar och program kring personlig utveckling, så är utbildningen tillsammans med Kenneth det som varit mest bestående för mig i livet."
Gunnar Jakobsson
VD Derome Timber AB
”Jag känner stor tacksamhet över att ha fått delta i den här kursen, den viktigaste jag någonsin deltagit i. Tack Kenneth för din guidning in i en för mig tidigare okänd värld!”
Maria Smeder
Avd.chef Akzo Nobel Base Chemicals AB
"Det unika med denna 'kurs' är att den inte skrapar på ytan när det gäller ledarskap, alltså endast berör generella och standardiserade arbetssätt, arbetsmetoder och andra i och för sig nyttiga saker. Jag har fått en verktygslåda med specialverktyg utformade för just mig, inga standardartiklar. Av alla kurser jag hunnit med under åren, är det denna som krävt störst mod av mig, men givit desto mer."
Per Bång
Conecta
”Kenneth var brilliant. Han var kaptenen som tog ut besättningen på sin första resa för att utforska det okända. Med sin oförklarliga förmåga att läsa och förstå besättningens sinnen navigerade han samtliga genom deras egna och gemensamma resa till en säker hamn.”
Bo Hedenström
Bryssel
“Den Inre Resan är en av de mest kraftfulla och prisvärda kurser inom området personlig utveckling som erbjudits marknaden, och våra deltagare har varit synnerligen nöjda med resultaten av kursen. Kenneth Olofsson har fått mycket goda utlåtanden om sin professionella hantering av ett ofta svårnavigerat område."
Staffan Åkerbom
Programme Director f.d. IFL Institutet för Företagsledning
”Under mitt liv har jag gjort ett antal resor och denna var den starkaste/bästa!!”
Ronny Andersson
Releze AB
Den bästa kurs man kan få som ledare. Borde vara obligatorisk för alla ledare. Hur ska man förstå andra om man inte ens förstår sig själv? TACK KENNETH!."
Ilpo Axenhus
Platschef CEJN AB
"På några få timmar rätar man ut det som skulle ta år att göra."
Jenny-Therese Backman
HR Ch Atlas Copco Sweden AB
"Kenneth får människor att se bortom horisonten."
Lena Rydin Hansson
Fd. Kommundirektör Linköpings kommun
”Den Inre Resan är en kurs som verkligen ger det som kursbeskrivningen framhåller, ökad självinsikt, självkänsla etc. En stor eloge till dig Kenneth, som med stort personligt engagemang gör kursen till en fantastisk upplevelse!”
Jessica Hülse
Compensation Manager, Koncern HR, E.ON Sverige AB